Bilder, video og referater fra Mayanmar, Borneo og Rødehavet.

Mayanmar
2011 Mayanmar

En gruppe BUK'ere reiste med Mermaid I i 8 dager. Denne gangen var det også dykking på Similan øyene og vidre nordover til Myanmar. Turen tok 8 dager og det ble over 30 dykk.
Deltagere: Thomas, Egil, Bjørn, Thorleif.

Se  Bilder
Mayanmar
2008 Mayanmar

Nå var kun en BUK'er som tok turen til sydligere breddegrader. Denne gangen var det dykking på Similan øyene og vidre nordover til Myanmar. Turen tok 8 dager og det ble over 30 dykk.
Deltaker: Bjørn.
Video av: PJ Widestrand(divemaster).

Se  Bilder Se  Film
Sipadan
Sipadan/Borneo 2000.

Denne gang reiste vi enda lenger. Sipadan var målet! Den ligger syd for Borneo. Fly: Gardemoen -> Kala Lumpur -> Kota Kinabalu -> Tawau, deretter buss en time og hurtig gående båt to timer. Da var det klart for dykking! Etterpå ble det tur til Mount Kinabalu.
Deltakere: Ole, Thomas og Bjørn.

Se  Dykking Se  Borneo
Colona II
Dykking i Mayanmar og tur i nord Thailand 1999.

Når Colona II begynte å ha dykketurer i Burma, bestemte vi oss for å prøve dykke mulighetene der. Det er mye av det samme som på Similanøyene, men INGEN andre dykkebåter!
Deltakere: Synnøve, Øystein, Anders, Randi, Ole, og Bjørn.

Rødehavet
Dykking i Rødehavet 1998.

En gjeng BUK'ere dro til Rødehavet for å få litt "sommer". Vi bodde på Sanafir hotel og reise ut med båt hver dag. Det ble dykket to ganger pr. dag. De første dagene dykket vi nærme Sharm mens på slutten dro vi til vraket Thistelgorm.
Deltakere: Anders, Randi, Katinka, Andreas, Thorleif og Bjørn.

Rødehavet
Dykking i Rødehavet 1987.

En gjeng BUK'ere dro til Rødehavet for å oppleve tropisk dykking. Vi hadde hørt og sett mye om Rødehavet. Ulempen var at vi måtte bruke båt fra Eilat ut til Sharm!
Deltakere: Anders, Randi, Tor Olav, Harald, Trond E., Trond N., Cecilie og Bjørn.


Tilbake  Tilbake til hovedside

Copyright © Bærum Undervannsklubb (1968-) All Rights Reserved